Eindelijk is het dan weer zover, de oprichting van de vereniging is een feit! Op 9 juni is in het bijzijn van Wethouder Gardeniers de officiële oprichting verricht bij Notaris Neve. Als gevolg van de oprichting mag ik jullie allen dan ook mededelen dat iedereen die zich in het verleden heeft aangemeld, bij deze officieel lid is van Buurtvereniging de Kruidentuin. Gefeliciteerd!

notaris

V.l.n.r. notaris Mark Neve, bestuursleden Martin Evers, Paul Hendriks, Lisette Jansen, Len Blonk, Erik Gallé en wethouder Jeff Gardeniers. Foto: Corrie van der Laan.

De afgelopen tijd is het wat stiller geweest dan jullie van ons gewend zijn, wat echter niet wil zeggen dat we stil hebben gezeten. Integendeel de afgelopen maanden is achter de schermen veel werk verzet. Het resultaat is een stevige basis met de gemeente en goede verhoudingen met de wethouder en enkele belangrijke contactpersonen om stevig door te kunnen pakken.

In deze nieuwsbrief kunnen jullie alvast kennismaken met de zaken die we de komende tijd op gaan pakken. Zo willen we nu alvast de datum voor Burendag bij jullie reserveren en we hopen op net zoveel enthousiasme als vorig jaar. Uiteraard zijn ideeën altijd welkom!

Wil je iets delen met jouw buren, meld het ons dan, dan plaatsen wij het in de volgende nieuwsbrief!
Namens het bestuur van de Buurtvereniging wens ik jullie een fijne zomer!

Met feestelijke groet,
Martin Evers
Voorzitter